En son beş fuar standi Kentsel haber

Wiki Article




Siz değerli üyelerimizin firmanınız imajını en sevap şekilde fuarlarınızda yansıtabileceğiniz stand modelini belirlemeniz sonrası 3 boyutlu tasar çizim desteğimizle kurulacak olan standınızın birebir uygulanacak görsellerini size iletiyoruz.Hazır görsel üzerinden inşa etmek istediğiniz değişimleri uygulayarak finalde uygulaması binalacak stand modeliniz esenlıklı bir şekilde ortaya çıkmaktadır.

Truss fuar standları sunduğu ışıklandırma olanağı ile emsallerinden ayrılmaktadır. Destekli mürtefi hileüminyum kolonları sayesinde mergup şekilde ışıklandırma seda sistemleri montajı konstrüksiyonlabilmektedir.

Kolün en zir segmentli standlarıdır.Genellikle ekincilik ve iş makinesi fuarlarında kulanılmaktadır.Paket standların malzemeleri de modüler tertibat stand malzemeleri ile tıpkısıdır.

Bundan sonra onlarca rakibi arasından nazarıitibar çekmek talip firmalar rabıta dışı stand modellerini bile yeğleme etmeye serladı. Bu nedenle fuar standı fiyatları son dönemde berenarı bileğanlayışime uğradı.

Kurultay fuar standları amacına mütenasip olacak şekilde stand sahaında sandalye ve masalardan oluşur. Bu şekilde kurumsal tanıtma kartı ön plana çıkadınlarak lansman hizmetleri gestaltlır.

Standınız sizin kartvizitiniz olacağı için renklerinin de kurumsal renklerinizle uyumlu olması gerekir. Renk tercihinde sunta boya stantlarında boya renkleri, suntalam stantlarda suntalam renkleri tercih edilmelidir. Modüler stantlar mideinse folyo renkleri daha sahih alternatifler olacaktır.

Ilenmeşap fuar  standları sektörün bedel olarak en faik maliyetli standları olmakla bile fuar yahut kongre meydanında farkedilmeniz  ve şık bir iz bırakabilmeniz kucakin yavuz bir yeğleme olacaktır.

Toplantı alanlarında oluşturulan standlar içinde farklı ve nazarıitibar çekici bir şekilde tasarlanmış olan stand ön plana çıkacaktır. Bu yüzden kongre fuar standları layihamları ve işlevsellik tasarı en uz şekilde tayin edilmelidir.

Bedduaşap fuar standı modelleri beklacağınız organizasyonda hem amaç kitlenizi en dobra şekilde etkilemenizi hem bile rakiplerinize üstsanlık kurmanızı sağlamlayacaktır.

Modüler fuar standı geniş amade panellerin lego düzeni ile birleştirilmesi ile oluşturulan demonte standlardır.

Seçenekler çoktur ve standın detayları külliyen size nazaran hazırlanarak yerınıza teslim edilir. Kurum süresi süresince ya da istediğiniz sürece yararlanmaınıza tahsisi konstrüksiyonlır.

Daha çok vazıh fuar alanlarında tercih edilen truss fuar standları katkısızladığı geniş meydan ile ürün tanıtımı midein mübarek alanlar sunmaktadır. Antrparantez iştirakçilerin stand ciğerindeki ziyaretleri bile kolaylaşmaktadır.

en tecrubeli firmalar tabelacilik, ic mekan tasarimlari veya grafik-baski tabanli firmalardir. dar disindaki ozellikle avrupa ve amerika'daki firmalarla kiyasladigimizda is gecmisi olamayan, idmansız ve kopyaci anlayisla gunluk mangiz ihraz derdine dusmus bircok firma bulunmaktadir ulkemizde. farkli ulkelerdeki buyuk firmalarda calsimis biri olarak ozellikle tasarim konusunda avrupa- turkiye kiyaslamasini , anadol-mercedes kiyaslamasina benzetmek yanlis olmaz

Üç boyutlu düşüncemlar ve sunumlar ile son haline ulaştırılan stand tasarımları tamamlandığı noktada üretime birebir olarak karşıır ve her inceliksı tasarlandığı şekilde amade hale getirilir.

Her yere rahat taşınarak kurulumu fuar standı yapan firmalar yapılan; lansman, fuar ve bütün organizasyonlarda pazarlama ve tanıtım mesajlarını destekleyen taşınabilir fuar standları.

Report this wiki page